Contoh Karangan Cerita Liburan Pakai Bahasa Sunda

contoh cerita liburan dalam bahasa sunda

...telepon sélulér, kuring bisa komunikasi sareng maranehna. Ulah ngarasa urang tadi 2 minggu di Solo. Urang kudu balik. Bakal jadi pangalaman keur kuring pikaresepeun. Sanggup Solo! Tungguan kuring di...

Contoh kalau urang abih ubek

...a dotcom pengen berbagi saran berupa rekaman video yang wokeh yang menjelaskan tentang Contoh kalau urang abih ubek. Ini dia teman tonton rekaman videonya setelah ini: Kalau saja teman perlu file...

Contoh Cerita Liburan Sekolah dalam Bahasa Sunda

...cara pesta barbekyu,ditu urang meuleum hayam , lauk,jagong , sosis sarta bakso. Dina wanci tabuh 12,urang geura-giru kajabi imah ulin kembang seuneu sarta urang oge nyaksian kembang seuneu anu...

#PACAHPARUIK #eps6 CONTOH KAWAN KIJANG

...yang membahas #PACAHPARUIK #eps6 CONTOH KAWAN KIJANG. Ini dia teman cek Mp4nya dibawah ini: Santiok urang pasti punyo kawan kijang. Kalau saja teman membutuhkan file Mp4 yang mantap ini, gampang...