Contoh Karangan Cerita Liburan Pakai Bahasa Sunda

contoh cerita liburan dalam bahasa sunda

...utkeun ngahina. Jadi kuring kudu nuturkeun naon anu maranehna nyebutkeun. Poé salajengna nu perjalanan, kuring dahar cookies jeung maca komik “Naruto”. Oh enya, I love Naruto nyaho. Tapi sanggeus lila...