Contoh Karangan Cerita Liburan Pakai Bahasa Sunda

contoh cerita liburan dalam bahasa sunda

...deui. Kuring indit ka jero imah nini urang. “Muhun, incu awewe nini geus datang …”, wilujeng sumping nini. “Enya, Grandma.”, Kuring ngawaler. “Fanny!”, Exclaimed Liwat jeung Siti. “Liwat! Siti! “, Kur...

Contoh cerita liburan dalam bahasa sunda

...amari urang nuju liburan di bumi Nini. Biasana upami liburan sumping urang sok liburan kana tempat wisata. Kusabab jaman pandemi, urang … Nah kalau tante dan om butuh file rekaman video yang bagus diat...